Afbeelding
Foto:

Vier jouw kerstvakantie bij Fort Pannerden

DOORNENBURG - De vrijwilligers van Fort Pannerden zijn ontzettend hard bezig geweest met het decoreren van het fort. De kerstvakantie komt eraan en Fort Pannerden kan niet achterblijven in kerstsferen! Maar er is nog meer te beleven in het verborgen fort.

"Wat te doen in je kerstvakantie? Op zaterdag 23 december zijn wij in de avond geopend voor de kick-off van de kerstvakantie! Fort Pannerden staat tussen 19.30 en 22.00 uur in vuur en vlam en er zal een spectaculaire vuurshow te zien zijn. De vuurshow start drie keer in het uur! Laat je vanaf de parkeerplaats brengen door onze chauffeurs, sluit je aan bij een avond rondleiding of speel Expeditie Pannerden met je gezin! Er zijn drie uitzonderlijke tijdsloten geopend om de escape-room te spelen voor de speciale kerstaanbieding van dertien euro per persoon! De actie loopt van 23 december tot 7 januari.

De kerstman landt op zondag 24 december bovenop het dak van het fort! Dit is je kans om hem te ontmoeten. Kom naar Fort Pannerden, ga op de foto met de kerstman, stuur je foto in via Facebook! De leukste foto maakt kans op gratis toegang op het volgende bezoek aan Fort Pannerden. Fort Pannerden is in de kerstvakantie geopend op: 23, 24, 27, 28, 29, 30 december en 2, 3, 4, 5, 6, 7 januari van 11.00 tot 17.00 uur. Koop je kaartje aan de balie en beleef het fort in kerstsferen! Voor meer informatie over Fort Pannerden, bezoek www.fortpannerden.eu."