Titel vacant bij Pistoolnacht Op de Korrel Bemmel

BEMMEL - Door schietvereniging Op de Korrel wordt binnenkort voor de 26e maal de 'Internationale Pistoolnacht van Bemmel' georganiseerd. Op vrijdagavond 5 januari om 23 uur zal Alphons Stens aan 22 deelnemers het startsein geven te beginnen aan dit evenement. Tot zaterdagmorgen elf uur dienen er 750 schoten, verdeeld over 25 series van 30 schoten elk, te worden gelost.

Door de afwezigheid van de titelverdediger krijgt deze marathon een nieuwe winnaar die de beker nog niet eerder heeft gewonnen.

De verwachting is dat de strijd om de titel, en de Studio Stens Wisselbokaal van STP Modeling, zal gaan tussen de schutters, Con Hövelings, Eric Rietjens en Helmut Boland. Vijf schutters nemen voor het eerst deel aan deze marathon.

Naast het vrijstaand luchtpistool schieten zullen zes schutters deelnemen op het onderdeel luchtpistool opgelegd. De top 3 van het afgelopen NK, Theo Lamers, Koos Janssen en Wim Sterling nemen deel, waarbij de nieuwkomer Donald Heertje zich zal mengen in de strijd om de titel. Het belooft en enerverende nacht worden, waarbij de scores dicht bij elkaar zullen liggen.

Lange nacht

Collega-schutters, zorgen voor de nodige ondersteuning. Het belooft in ieder geval weer een bijzonder gebeuren te worden in de accommodatie van sv Op de Korrel aan de Sportlaan 1e, achter sporthal De Bongerd in Bemmel. Belangstellenden zijn welkom. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 6 januari zo spoedig mogelijk na het laatste schot, rond 11.00 uur.