Hutaf teams sluiten seizoen af

HUISSEN - De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie bracht Hutaf 1naar Terborg, waar Hercules 1 zich hoopte te kronen tot kampioen.

Voor het Huissense team stond niets meer dan de spreekwoordelijke eer op het spel. De wedstrijd ging gelijk op tot en met de vijfde wedstrijd. Daarna bouwde Hercules de 3-2 voorsprong uit tot 7-2. In de laatste wedstrijd wist Joeri van Ekeren knap zijn tweede wedstrijd van de middag binnen te slepen. Anne van Bolderen bleef dit keer zonder winstpartij terwijl Mats Janssen één partij won. Met dit resultaat werd de tegenstander kampioen van deze Landelijk B poule.

Hutaf 2 had na uitwedstrijden in Dokkum, Klazienaveen en Kampen voor de verandering een uitwedstrijd om de hoek. In Arnhem was Treffers 1 de opponent. Voor Hutaf 2 was de tweede plek in de poule het hoogst haalbare in deze laatste wedstrijd. Opnieuw bewees Sam ten Westenend zijn progressie door ongeslagen te blijven. Vaste kracht Matthijs van Hilten en invaller Jesper van Zanten wonnen ieder één wedstrijd. Door deze 5-5 eindstand eindigde Hutaf 2 op de derde plaats in de poule.

Na afloop van de wedstrijden keerden alle jeugdteams van Hutaf terug naar de thuisbasis, ’t Koelhuis. Het seizoen werd daar traditioneel afgesloten met een gezellige avond vol spelletjes, tafeltennis en frites! Het bleef nog lang onrustig…