Afbeelding
Foto:

TOP-muzikant Rood Adeo

treedt op in Theaterkerk

BEMMEL - Een geweldige artiest om het nieuwe jaar in te luiden heeft TOP gevonden in de Nijmeegse Rood Adeo, een veelzijdige zanger, dichter en liedjesschrijver met een aan Tom Waits refererende stem.

Persoonlijke teksten en gebalanceerde arrangementen vormen de ingrediënten voor de intrigerende en broeierige sfeer van Roods liedjes. Zijn stijl is beïnvloed door verschillende stromingen zoals de rock, jazz, folk, blues en klassieke muziek. Sinds zijn debuut in 1997 met Nighthawks at the Diner worden zijn cd’s alom geprezen. Zijn laatste album ‘Mindful Indifference’ noemde muziekblad Oor ‘een huzarenstukje dat we met z’n allen moeten ervaren’. De tot de verbeelding sprekende melancholie van zijn live concerten moet je meegemaakt hebben. Dit wordt een hele bijzondere avond!

Wilt u alvast een voorproefje? Rood Adeo speelt 3 januari tussen 15:00 en 16:00 uur live bij omroep Gelderland. Datum optreden is vrijdag 5 januari, aanvang 21:00. Kaartjes kosten 10,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.