Afbeelding

Voor cabaret 'Niet Schieten'

is het tijd voor een trio

BEMMEL - De bij TOP bekende heren van Niet Schieten, Arend Edel en Maarten Hennis, in de herfst van hun leven, plukken een fris groen blaadje: Esmée van Kampen: een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren.

Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Maar ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ach, ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

'Tijd voor een Trio': een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen. Bent u bekend met Dertigerdilemma’s of heeft u uw Midlifecrisis doorleefd, dan wordt dit een feest van herkenning. Het belangrijkste is dat je erom kunt blijven lachen.

Datum optreden is zaterdag 6 januari om 20:30 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Biljarten bij Stichting Senioren Actief Bemmel

BEMMEL - Kom biljarten in De Kinkel in Bemmel. Met een gezellige groep mannen biljart u een middag in cultureel centrum De Kinkel.

Sport en Spel in De Kinkel: Bewegen is belangrijk om gezond te blijven! Biljarten op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 – 17.00 uur. Voor (meer) informatie kan men bellen (bij voorkeur tussen 16.00-18.00 uur) met cursuscoördinatoren KBO Bemmel–Doornenburg Willemien Hermsen: 0481 463555, José van Rossum: 0481 461856, Sijan Boeder: 0481 465812.