Nanda zegt gedag
Nanda zegt gedag Foto: martien van hemmen

Met liefde gekapt

HUISSEN - Bijna 20 jaar is ze werkzaam geweest in haar vooroorlogse pandje in de Vierakkerstraat te Huissen. Velen zeiden toen dat een kapsalon erbij misschien wel teveel van het goede was. Die kregen ongelijk, want het werd niet teveel van het goede. De Harmony of hair ontwikkelde zich al snel tot een Michelinster waardige speciale kapsalon.

Bijna ieder seizoen een aangepaste inrichting bracht een bijzondere sfeer. Met liefde voor het vak en kwaliteit werd men er geknipt en gekapt. Nanda verlaat Huissen niet om bedrijfsredenen. Integendeel: de speciaalzaak voegt tot op de dag van vandaag iets toe aan het winkelbestand. Nanda heeft gekozen voor meer tijd aan haar gezin in combinatie met haar vak in Herveld. Fans kunnen haar bereiken op de site van Harmony of hair.

Nanda dankt iedereen voor de positieve ervaringen die ze mocht beleven. Met een gevoel van weemoed neemt ze afscheid van haar geliefde plek met uitzicht op de kloostergracht. En laat ze het pandje leeg achter? Niet lang, want deze plek blijft markant in Huissens bedrijvigheid. Daarover later meer.