Afbeelding
Foto:

Buutgala carnavalvereniging De Waskniepers

GENDT - Op zaterdag 6 januari verzorgt de canarvalsvereniging De Waskniepers uit Gendt weer haar jaarlijkse buutgala-avond. Evenals voorgaande jaren staat deze avond garant voor spektakel en gezelligheid en er zullen bevriende canrnavalverenigingen aanwezig zijn.

Er zullen vier buutreedners optreden. Zij zullen deze avond ervoor zorgen dat de lachspieren goed getraind worden door hilarische optredens. Uit deze buutreedners zal er door het publiek een winnaar uitgekozen worden die aan het eind van de avond een publieksprijs in ontvangst mag nemen.Tevens zal er een duo van de carnavalsvereniging De Gentenarren een optreden verzorgen. Daarnaast zal de dansgarde van de vereniging De Knieperinnen het publiek weer verrassen met spetterende optredens.

De muzikale omlijsting zal dit jaar verzorgd worden door DJ Dave van Nunes en het licht en geluid zal verzorgd worden door Leroy Schlüter. Na afloop van het officiële programma zullen zij iedereen uitnodigen op de dansvloer om er samen een feestje van te maken. Het programma begint om 19:30 uur. De deuren openen vanaf 19:00 uur bij De Klok Horeca Gendt, Markt 1 in Gendt.

Telefonisch reserveren is mogelijk vanaf nu bij Natasja Bouwman: 06 28510132. Men kan ook via mail reserveren: natasjabouwman77@hotmail.nl. Kaarten kosten bij reservering 5,00 euro per stuk en aan de kassa 7,50 euro per stuk. Gereserveerde kaarten kunnen worden opgehaald bij Trees Janssen(bel even van te voren 0481 422537). Tafels worden alleen gereserveerd na afhalen van de kaarten.