bestuur ST.deBOL
bestuur ST.deBOL Foto: Rener Arnts

Activiteiten deBol in 2018

BEMMEL - Tijdens de laatste wandeltocht werd in de prachtige NH-kerk in Bemmel het Boljaar 2017 sfeervol afgesloten. Het was erg fijn om met meer dan honderd wandelaars en belangstellenden 'kerst' te vieren en samen ook nog even te kunnen denken aan de wandelvrienden', die er niet bij konden zijn.

Het bestuur gaat weer met heel veel enthousiasme beginnen aan het jaar 2018. De eerste activiteit zal de woensdag 50+ wandeltocht op 17 januari zijn, maar men zal zeker op nog veel meer leuke, gezellige, sportieve of muzikale activiteiten kunnen rekenen in 2018, want: deBol gaat ervoor en met deBol op pad = (altijd) puur genieten!

Het bestuur van stichting deBol hoopt ook in 2018 weer velen te mogen ontmoeten en te verwelkomen bij de activiteiten. "We wandelen onder andere twee keer per maand met 50-plussers, we gaan op 3 februari een sponsor-snerttocht organiseren voor een goed doel, we zullen van 29 mei -1 juni de deBol Junior Avond4Daagse organiseren en nog veel meer!" Iedereen is bij deBol welkom. Meer informatie: www. debolbemmel.nl / emailadres: stichting.debol@planet.nl.