Afbeelding
Foto:

Klantvriendelijkste ondernemer Bemmel 2018

Stem mee en maak kans op een prijs van 100 euro

BEMMEL - De ondernemers van Bemmel doen er alles aan om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klantvriendelijkheid is hierbij een van de belangrijkste pijlers.

"Als ondernemersvereniging Bemmel zijn wij natuurlijk zeer benieuwd hoe u als klant oordeelt over onze ondernemers. Daarom willen graag we samen met u via deze online enquĂȘte de klantvriendelijkste ondernemer van Bemmel 2018 uitkiezen. Deze prijsvraag loopt van medio december tot en met 31 januari. In februari wordt bepaald wie de winnaar is en wie zich tweede en derde mag noemen!

U als klant bepaalt de winnaar! We vragen hierbij uw medewerking om via onderstaande vragen kenbaar te maken wie volgens u de klantvriendelijkste ondernemer van Bemmel is. U kunt op alle ondernemingen in Bemmel uw stem uitbrengen dus zowel winkels, horeca en dienstverlenende bedrijven.

Hoe kunt u meedoen? Er is een extra pagina beschikbaar op de website van de OVB: www.beleefbemmel.nl/winactie. Op deze pagina kunt u aangeven wie volgens u de nummers 1, 2 en 3 zijn. Er worden drie prijzen van elk 100 euro verloot onder de stemmers aan deze winactie. Deze prijzen zijn te besteden bij alle ondernemers in Bemmel. Onze hartelijke dank voor uw deelname!"