Afbeelding
Foto:

Onbeperkt mooi sportfeest in De Brink

HUISSEN - Tientallen Huissense vrijwilligers gaan op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar sporten met leden van de Klup Over-Betuwe in gemengde teams van mensen mét en zonder verstandelijke beperking. Deze nieuwjaarstraditie, de Integrade, beleeft in 2018 alweer haar 33e editie. Het wordt ongetwijfeld opnieuw een onbeperkt mooi sportfeest in sociaal cultureel centrum De Brink in Huissen.

De Klup Over-Betuwe is een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking uit Lingewaard, Overbetuwe, Nijmegen en Arnhem wekelijks een leuke ontspanningsavond bezorgt. Eenmaal per jaar wordt de groep vrijwilligers uitgebreid met vele actieve sporters en anderen uit de regio Huissen. De jaarlijkse Integrade bewijst dat plezier in sport- en spel heel goed gezamenlijk kan worden beleefd door mensen die een passie voor sport en spel delen.

Het programma voor 6 januari ziet er in grote lijnen als volgt uit:

10.30 – 10.45 uur: Vlaggenparade onder muzikale begeleiding van De Scouting Band uit Huissen, daarna wordt de opening verricht door de voorzitter van de De Klup en wethouder Ron van Hoeven van de gemeente Overbetuwe.

10.45 – 12.15 uur: Sport en spel

12.15 – 13.15 uur: Muzikale lunch

13.15 – 15.00 uur: Sport, spel en de muziekquiz

tot 16.30 uur: Amusement met medewerking van De Bevelanders uit Huissen

Prijsuitreiking door wethouder Theo Janssen van de gemeente Lingewaard.

Afsluiting door de voorzitter van De Klup Over-Betuwe.

Iedereen is welkom op de publieke tribune in De Brink.