Sfeerimpressie Midwinterdiner
Sfeerimpressie Midwinterdiner Foto: Clemens Hendriksen

Voor elfde keer nodigt Rotary Lingewaard alleenstaanden van 65+ uit

Midwinterdiner 2018: nieuwe contacten 65-plussers

LINGEWAARD - Buitenpoort Catering staat garant voor een smaakvol driegangendiner en de Rotaryleden voor een vakkundige bediening. Tussendoor is er een quizronde, een verrassingsoptreden en luistert popkoor 2000 uit Bemmel de avond op met een swingend optreden.

De tafelschikking vindt dit jaar plaats op basis van de hobby’s van de deelnemers, zodat nog sneller nieuwe contacten worden gelegd. Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door opbrengsten van het jaarlijkse Lingewaards Dictee, een bijdrage van de stichting Maatschappelijke GezondheidsZorg (MGZ) en Buitenpoort Catering.

De avond begint om 18.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Er is ruimte voor maximaal honderd gasten. Wilt u meedoen? Geef u dan op voor 18 januari. Rond 20 januari worden de uitnodigingen verzonden via mail of brief, afhankelijk van de wijze van aanmelden. Er wordt gestreefd naar zoveel mogelijk nieuwe gezichten bij toewijzing van de plaatskaarten. De gratis kaarten voor deze avond zijn alleen vooraf te verkrijgen per mail: midwinterdiner@rotarylingewaard.nl of per brief: Midwinterdiner Rotary Lingewaard, De Plak 13, 6681 DN Bemmel onder vermelding van de volgende gegevens: aantal kaarten, namen van de deelnemers, adressen, telefoonnummers, hobby’s en eventuele dieetwensen per deelnemer.

Voor iedereen die nog voor het midwinterdiner een gezellige middag wil beleven, organiseert Rotary Lingewaard een masterclass De Viool ‘Meester’ op 14 januari van 14.00-16.15 uur in de Theaterkerk Bemmel. Voor meer informatie en het goede doel dat ermee wordt gesteund: https://www.rotary.nl/lingewaardbemmel.