Ondernemers Schieten

bij Op de Korrel Bemmel

BEMMEL - Op de Korrel Bemmel organiseert al een aantal jaren het Ondernemers Schieten. Ook in 2018 staat het evenement weer op de kalender op de avonden: vrijdag 2, donderdag 8, vrijdag 9, donderdag 15 en vrijdag 16 maart. Op die avonden vinden de voorronden plaats, terwijl de finaleavond is vastgesteld op zaterdag 24 maart.

Het deelnemen aan het Ondernemers Schieten is enerzijds een vorm van promotie voor onze vereniging en het bekend maken met de schietsport, anderszins is het voor de deelnemende bedrijven een vorm van teambuillding. Het bevordert de saamhorigheid binnen het bedrijf en draagt ook bij aan de werksfeer.

Om te kunnen deelnemen dienen er teams van vier- of minimaal drie schutters te worden geformeerd. Mocht het voor een bedrijf lastig zijn om een team samen te stellen dan staat het u vrij om familieleden, vrienden of anderen daarbij te betrekken. Elk team schiet op één tevoren afgesproken avond. De beste schutter van het team plaatst zich voor de finaleavond.

Aan de deelname is geen inschrijfgeld verbonden. Voor verder informatie wordt verwezen naar de website (www.svopdekorrel.nl) of naar de contactpersoon: telefoon 0481 450246 of via de mail ondernemersschieten@svopdekorrel.nl.

.