Foto: Henk Verhoeven
Foto: Henk Verhoeven

Amusementsorkest RDM uit Gendt wil uitbreiden

GENDT - Op 1 januari 1917 is het amateurorkest Right Direction Music met frisse ideeën en een flinke dosis enthousiasme van start gegaan met vocalisten, een ritme- en een blazerssectie. Onder leiding van een gerenommeerd repetitor en arrangeur, wordt wekelijks op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in de gemeenschapsvoorziening Providentia aan de Dorpstraat in Gendt.

In een ruim bemeten leeftijdscategorie vormen de muzikanten een veelbelovend orkest. Inmiddels kan al worden teruggekeken op een aantal geslaagde optredens. In de samenstelling van de band hebben zich inmiddels wat verschuivingen voorgedaan.

Graag zou het orkest nog wat verder uitbreiden en kan het in de blaassectie nog wat aanvulling gebruiken. Saxofonisten, trompettisten, baritonisten en trombonisten zijn dan ook van harte welkom. Om nog meer variatie te kunnen brengen in haar presentatie is de band tevens op zoek naar een zanger. Het orkest biedt de muzikant een plaats, die zich kenmerkt door de relaxte sfeer, waarbij het muzikale aspect niet uit het oog wordt verloren. Wetende, dat er, wat betreft het werven van muzikanten, in de regio Lingewaard en omstreken vaak in dezelfde vijver wordt gevist, doen we hierbij toch een beroep op muzikanten, die naast, of in plaats van het energieke patroon van fanfare, harmonie of dweilorkest toe zijn aan een ontspannen wekelijkse repetitieavond en af en toe een optreden bij RDM.

Het contactadres is: Johan Joosten tel: 06 51249019 of email: info@rightdirectionmusic.nl.