Thee thema bij Gendtse Ouderenvereniging

GENDT - Na een bijzonder geslaagde kerstviering staat er bij de Gendtse Ouderenvereniging in het nieuwe jaar de volgende activiteit op het programma.

Op woensdag 17 januari staat thee centraal in de aan deze drank gewijde themamiddag. Het lijkt 'n simpel onderwerp maar er is veel over thee te vertellen wat voor ieder van ons nog onbekend terrein is. Waar komt het vandaan, hoe wordt het geoogst en verwerkt en wat kun je er allemaal nog meer mee doen. Kortom een boeiende middag over misschien een simpel onderwerp.

De middag komt tot stand met medewerking van DIO drogist 'Carla'. Natuurlijk is er bij aanvang eerst koffie en/of thee met wat lekkers en de gebruikelijke consumptie houden we er ook dit jaar weer in. De aanvang is 17 januari om 14.00 uur in de zaal van Providentia. "Ben je nog geen lid, maar wil je het wel allemaal dit jaar meemaken? Er staat weer een aantal leuke activiteiten op de kalender. Een aanmeldingsformulier is te verkrijgen via het secretariaat, telefoon: 425450, waar men ook nadere informatie kan verkrijgen. Het complete programma tot en met juni is te vinden op de site van Groeten uit Gendt en de site van de SWOG."