Ingezonden brief

Struisvogel met lange tenen

Naar aanleiding van de ingezonden brief van de heer Donar van Dreumel wil ik ook wel even vertellen hoe gemeente Lingewaard met zijn en haar burgers omgaat. Als je overlast veroorzaakt, krijg je op een gegeven moment de politie aan de deur. Maar als je ondernemer bent, mag je gewoon structureel overlast blijven veroorzaken. Dan komt het puntje struisvogelgedrag kijken, want waar het verkeersbesluit voor de Brink is aangepast, steken de betreffende gemeente leden hun kop in het zand, als we het hebben over overlast. Maar desbetreffende foto's zijn aan te leveren.

Dan de lange tenen. Heb op een gegeven moment onder andere tegen een BOA gezegd, voor mij hoe die chauffeur geen boete te krijgen, nu wordt dat stukje gebruikt als je naar de gemeente belt en de handhavingsteamleider spreekt, maakt niet uit maar wat de betreffende BOA heeft gezegd die morgen, wordt naar eer en geweten geen woord over gerept. Kan ook niet als je geen geweten hebt.

Dan onze burgermeester en haar team. Tot driemaal toe mochten we op gesprek komen, alleen alle drie gingen niet door. De laatste keer om twee uur, werd er om half twee afgebeld omdat iets onder de rechter lag. Maar wij weten wel beter. Zo wordt er in de gemeente Lingewaard met de burgers omgegaan. Als je voor je recht opkomt, open en toegankelijk noemen ze dat. Maar het is inmiddels 2018, dus we krijgen weer veel zoete broodjes en gebakken bakken lucht voor geschoteld. Want de verkiezingen komen er aan.

Wiely Schepers, Huissen