Dansgarde De Kinkeltjes. Foto: Loes Bouwens
Dansgarde De Kinkeltjes. Foto: Loes Bouwens

Pronkzitting De Geintrappers in Bemmel


'Het is weer tijd om de veren te laten zien'

BEMMEL – Op zaterdag 13 januari vindt de eerste zitting van het nieuwe jaar plaats. Carnavalsvereniging De Geintrappers pronken in café De Roskam aan de Dorpsstraat in Bemmel. De avond is geheel gevuld met artiesten uit de eigen vereniging.

Volgens traditie zal het buutduo ‘t is Gruun en ‘t blief Gruun de Lingewaardse en vooral de Bemmelse gemeenschap op de hak nemen. Maar ook De Kinkeltjes laten hun kunsten zien met een nieuwe garde en een indrukwekkende showdans. Cc de Aa’tjes en Menno J. en de Pins brengen vervolgens een aantal vrolijke noten op de bühne, waarna drie nieuwe groepen – A to Z, Krakkemikkig & Co en Kop in het Zand – de bezoekers gaan verrassen met een superact waarbij de lachspieren alvast worden getraind voor de carnavalsdagen in februari.

Tot slot hebben de Queenies weer de eer om de zitting af te sluiten. Menigeen is nieuwsgierig naar waar de groep mee op de proppen komt. Eén ding is zeker: het dak gaat eraf! Prinses Mirjam en adjudant Jan zullen als hoofdpersonen deze avond de deuren openen om 19:30 uur. De entree is geheel vrij.

Meer weten over De Geintrappers? Ga voor onder andere het laatste nieuws, een overzicht van alle evenementen en veel foto’s naar de onlangs geheel vernieuwde website (www.degeintrappers.nl).