Verlichte optocht Gendt
Verlichte optocht Gendt

Inschrijving

verlichte avondoptocht Gendt

GENDT - Dit jaar zal er weer een verlichte avondoptocht plaatsvinden in Gendt. Deze zal plaatsvinden op zondagavond 11 februari aanvang 19.30 uur.

Evenals voorgaande jaren zal er een stoet van kleurrijke verlichte praalwagens en deelnemers door de straten van Gendt trekken. Ook is het weer feest bij zaal Providentia in Gendt. Hier vindt de presentatie van de optocht deelnemers en praalwagens plaats. Carnavalsvereniging De Gentenarren zal zorg dragen voor een feestelijk geheel waar jong tot oud welkom is.

Voor de deelnemers aan de verlichte optocht Gendt is het mogelijk om verlichting te huren via de optochtcommissie. Uitleen zal gaan na volgorde van aanmelding. Voor deelname aan de verlichte optocht in Gendt is het digitale inschrijfformulier te vinden op www.gentenarren .nl onder verlichte optocht. Voor overige vragen kan men een mail sturen naar verlichteoptochtgendt@hotmail.nl.

Nieuw dit jaar is de intensievere samenwerking met de optochtcommissie Nijmegen. Op zondagmiddag start de optocht van Nijmegen om 14:00u. De verlichte optocht in Gendt start om 19:30 uur.

"Wanneer je aan beide optochten wil deelnemen, kun je in het voorste deel van de Nijmeegse optocht starten. De praalwagens zullen daarna in colonne naar Gendt rijden.De deelnemers worden vervoerd per touringcar van Nijmegen naar Gendt. In Gendt worden jullie ontvangen in zaal Providentia en zaal De Klok. Je hebt hiermee de gelegenheid om jullie wagen of loopgroep aan een breder publiek te tonen. Al het werk wordt niet een keer gewaardeerd, maar twee keer. Daarnaast willen wij alle deelnemers aan deze combideelname op een unieke manier bedanken. Laat je verrassen."