Afbeelding
Foto:

Vrouwenmorgen Bemmel

viert vijfjarig bestaan

BEMMEL - Vrouwenmorgen Bemmel is een organisatie die jaarlijks voor 250 vrouwen entertainment en muzikale entourage verzorgt onder het genot van een hapje en een drankje. De vrouwenmorgen is erg populair onder mensen uit Bemmel maar ook ver daarbuiten.

Op zondag 7 januari vierde de Vrouwenmorgen Bemmel haar vijfjarig bestaan. Alle gasten waren ter gelegenheid van dit jubileum gekleed in gala met de kleuren zwart, rood en zilver. Bij binnenkomst was er een ontvangst met een goodiebag en werden de vrouwen welkom geheten door twee goedgeklede mannen.

Het programma

De dag werd gevuld door diverse grote artiesten zoals Buma awardwinner Joey Hartkamp, New Timeless, William Bonne, Nijmeegse Annie, Martino Kluitmans en The Voice deelneemster Samantha Steenwijk.

De overgang van artiesten werd verzorgd door Memsy Melows, zij hadden pakkende sketches en grappen die voor een mooie afwisseling van het programma zorgden. Gedurende de dag konden de gasten met elkaar naar de fotobooth om deze memorabele
dag vast te leggen. Vanaf 13:00 uur waren de mannen welkom in de tent om daarna tijdens de afterparty verzorgd door Showcase na te praten met hun vrouwen.

Sinds 2014 wordt de Vrouwenmorgen jaarlijks georganiseerd in De Roskam in Bemmel. Speciaal voor dit jubileum is de organisatie uitgebreid met twee dames die al een aantal jaar achter de schermen meehielpen. De organisatie bestaat nu uit vijf energieke vrouwen: Millie de Bruijn, Monique Goossens, Manon Leenders, Petra Meijer en Miriam van Moerkerk.