Wijkplatform Angeren

ANGEREN - Op dinsdag 30 januari is er een vergadering van het platform Angeren in het Dorpshuis aan de Emmastraat om 19.30 uur.

We hebben een inloopuurtje van19.30 tot 20 uur, waarin een ieder welkom is om opmerkingen over leefbaarheid en veiligheid in ons dorp kenbaar te maken. 'Elke opmerking nemen we serieus, zullen we noteren en bespreken. Zo proberen we samen bij te dragen aan leefbaarheid en veiligheid in ons dorp.

Met trots kunnen we zeggen, dat dit inloopuurtje in 2017 vaak en goed bezocht is en kwamen er dorpsgenoten binnenlopen met een goed idee. Mede dankzij hun bijdrage zijn er enkele projecten gerealiseerd. Hierbij valt te denken aan meer bladkorven, meer veiligheid bij het zebrapad in de Jan Joostenstraat, de 60 km-snelheidsaanduiding in de Kampsestraat, meer afvalbakken bij de bushaltes, opknapbeurt van de speeltuin aan de Emmastraat, ondergrondse glas/kledingcontainers bij supermarkt De Coöp. En zo is er nog een aantal zaken die op deze manier verwezenlijkt is."

"Wilt u alle ingediende projecten zien, kijk dan op www.platform-angeren.nl. Lukt het u niet om op 30 januari even bij ons langs te komen, dan kunt u ons ook mailen. Mailt u dan naar platformangeren@gmail.com. Het is ook mogelijk, om uw opmerking aan ons kenbaar te maken, door onze brievenbus in het dorpshuis te gebruiken. Wij zien u graag op 30 januari om even met ons mee te denken over veiligheid en leefbaarheid in ons dorp."