Bakkerij Gerdsen dankt haar klanten

voor klandizie de afgelopen jaren

BEMMEL - Het is voor ons een hele moeilijke beslissing geweest maar we hebben hem toch moeten nemen. De veranderingen in het winkelgebied van Bemmel de laatste jaren en de enorme toename van de supermarkten heeft er toe geleid dat het voor ons als kleine onderneming niet meer rendabel is om onze bakkerij voort te zetten.

Een prachtig familiebedrijf met een traditie van 41 jaar zal op zaterdag 24 februari voor het laatst open zijn. Graag willen wij u, en alle mensen die ons bedrijf in al die jaren een warm hart hebben toegedragen, heel hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Natuurlijk willen wij ook ons team bedanken voor hun tomeloze inzet, een ondersteuning tijdens de laatste paar moeilijke jaren. Angela van Dam en Thea Rikken de beide vertrouwde gezichten in onze winkel en natuurlijk Maikel van Zweden die beneden in de bakkerij altijd dat stapje extra heeft gezet. Jullie zijn een team waar wij trots op zijn.

Het is voor ons, als familie Gerdsen, een hele moeilijke periode geweest waarin wij alles hebben gegeven. Zoveel zelfs dat het soms ten koste ging van onze gezondheid. Mede daardoor hebben wij deze moeilijke beslissing moeten nemen.

Onze passie voor de ambachtelijke bakkerij zit in ons hart en zal daar zeker blijven en wij hopen dat u de weg naar een collega warme bakker zult vinden. Mede namens onze medewerkers wensen wij u en onze collega-ondernemers in het winkelcentrum alle goeds toe voor de komende jaren.

Christian, Angelique en Damien Gerdsen.