Afbeelding
Foto:

HGD Boerboom nu dan ook in Elst gevestigd

ELST - HGD Boerboom Deuren is nu per direct verhuisd en gevestigd met haar tweede vestiging op de Fahrenheitstraat 6 in Elst. Per 1 januari hebben we officieel de sleutel mogen ontvangen, maar in goed overleg konden we al eerder aan de slag in Elst en hebben we ons aardig bezig gehouden rond de feestdagen.

Met man en macht hebben we met ons team aan onze nieuwe vestiging mogen werken omdat we wat tegenslag hadden in onze vestiging in Wijchen. Hier hebben we helaas wat brandschade gehad waardoor we met kantoor al eerder moesten verhuizen en hierdoor zijn de plannen voor Elst dan ook wat naar voren getrokken. Kantoor is nu dan ook gereed, met de showroom zijn we nu nog volop bezig. Het wordt een XL showroom. Wij kunnen en hopen u dan nog meer te laten zien van alle mogelijkheden op het gebied van aluminium voordeuren, garagedeuren en industriedeuren. We hebben hier tijdelijk een grote demowagen staan van Hörmann om u alles te kunnen laten zien onder het genot van een lekker bak koffie of thee. We staan klaar voor u met ons team om u goed en uitgebreid te adviseren welke deur het beste bij u past en of in u begroting.

Een garagedeur is zo persoonlijk en waar gaat u hem voor gebruiken? Zet u de auto in de garage of wilt u liever een loopdeur om met u fiets naar buiten te gaan, de gemakken van een elektrische deur met afstandsbediening of via een app via uw telefoon. Tegenwoordig hebben we ook de NT60-2 openslaande deuren. Aluminium twee-vleugelige openslaande deuren die als vervanger van de garagedeur ideaal zijn in het dagelijks gebruik indien u heel intensief u garage gebruikt voor onder andere fietsen en of als achterdeur. We hebben ook een uitgebreid programma in de aluminium voordeuren van Hörmann, optimale isolatie en veiligheid voorop. Ruime keuze uit verschillende modellen. Laat u verrassen en kom eens kijken wat er allemaal mogelijk is. Het is ook mogelijk om op uw bestaande garagedeur te voorzien van een aandrijving en deze te laten monteren, informeer ook hier naar de mogelijkheden. Ook voor het onderhoud en service van de deuren, industriedeuren, docks en levellers bent u bij HGD Boerboom Deuren aan het juiste adres en laat u adviseren wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en knowhow.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. avonden en zaterdags mogelijk op afspraak. In Wijchen zijn we tijdelijk alleen op afspraak beschikbaar. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom in Elst. De koffie staat voor u klaar. Fahrenheitstraat 6 Elst 0481 350208, info@boerboomdeuren.nl, Celsiusstraat 13 Wijchen, 024 6452782, info@hgdg.nl.