vlnr Irma, Mechteld, Bianca, Elien, Martine en Niki. (Foto: Foto Mireat)
vlnr Irma, Mechteld, Bianca, Elien, Martine en Niki. (Foto: Foto Mireat)

Afscheid van verloskundigen Lingewaard

LINGEWAARD - De verloskundigenpraktijk is in 1981 gestart door Elien Tap, waarna in 2000 en 2001 Mechteld Schuijt en Bianca Bruijns de praktijk kwamen versterken, waarna Martine van Deurzen in 2002 aansloot. De praktijk heeft een vaste basis gekregen in de gemeente Lingewaard, waar wij erg trots op zijn.

Alle drie kijken wij terug op prachtige jaren in de verloskundige zorg. Elien gaat na 41 jaar stoppen met de cliƫntenzorg, maar zal wel versies (draaien van stuitligging) blijven verzorgen. Elien gaat rustig afbouwen naar haar pensioen toe. Mechteld gaat in de huisartsenzorg werken als praktijkondersteuner. Zij kiest voor meer ruimte met haar gezin.
Bianca zal de maatschap verlaten, maar blijft wel (echo)spreekuren in de praktijk en EspƩrance draaien. Bianca gaat zich meer richten op de echoscopie. Daarnaast heeft Irma Eekhof, de praktijkassistente, een nieuwe uitdaging gevonden in het CWZ in Nijmegen.

"Heel graag willen wij iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven om jullie te begeleiden vanuit de verloskundige praktijk. Op vrijdag 26 januari aanstaande nodigen wij iedereen uit, die zorg in onze praktijk heeft gekregen, om afscheid te nemen van Elien, Bianca en Mechteld, onder het genot van een drankje."

De receptie is van 15.00 - 16.30 uur in Brasserie Bloem, Markt 34 in Bemmel. Niki Pluym en Martine van Deurzen gaan de maatschap verder voortzetten, met een nieuw team voor persoonlijke en deskundige zorg dichtbij huis.