Workshop websites bouwen voor vrijwilligers

BETUWE - Op dinsdag 30 januari organiseert de Oost-Betuwse Uitdaging de workshop websites bouwen met WordPress! Deze workshop is gratis voor vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe.

Wilt u een website opzetten voor uw stichting, vereniging of initiatief? Of bent u verantwoordelijk voor het beheer of het plaatsen van berichten op de bestaande website? Of wilt u gewoon meer weten over de mogelijkheden voor een website voor uw maatschappelijke organisatie? Meld u dan aan voor de workshop websites bouwen met WordPress.

Een expert van Webbureau IFRA is deze avond aanwezig om u alles te leren over het bouwen van een website in WordPress. Ook zonder voorkennis bent u van harte uitgenodigd. De workshop duurt van 19.00 tot (uiterlijk) 21.30 uur en vindt plaats in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe in Elst. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.oostbetuwseuitdaging.nl. Aanmelden kan per mail via info@oostbetuwseuitdaging.nl. Er is beperkt plek.