welkom voor actieve senioren. Foto: De Minkhof
welkom voor actieve senioren. Foto: De Minkhof

De Minkhof zondag open

BEMMEL - De Minkhof is zondag 4 februari open. Met het stamppottenbuffet op weg naar de lente!

"Nu de oliebollen en appelbeignets verleden tijd zijn, gaan wij met frisse moed de lente tegemoet. De reguliere openingsdagen maandag, woensdag en vrijdag worden alweer druk bezocht. Op zondag 4 februari opent De Minkhof weer haar deuren van 11:00 tot 14:30 uur. Deze keer gaan de vrijwilligers van De Minkhof een lekkere stamppottenbuffet maken!

Samen eten, een gezellige zondag met elkaar doorbrengen en energie opdoen voor de aankomende week. Daar gaan we voor… Velen hebben de weg naar De Minkhof al gevonden. Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u meedoen aan allerlei activiteiten." Niets moet, alles mag! Tussen de middag wordt er een heerlijke verse maaltijd geserveerd door de inmiddels befaamde kookgroep van De Minkhof.

Inschrijven voor zondag 4 februari kunt u bij De Minkhof op onderstaande openingsdagen. De kosten bedragen voor deze ochtend/middag 7,50 euro (bij inschrijving te voldoen).

Molenwei 57 (einde Flierenhofstraat/dijk), Bemmel; 0481 357185 (alleen op maandag, woensdag en vrijdag). Meer informatie staat op www.minkhof.nl.