Prijswinnaars clubkampioenschappen Hutaf
Prijswinnaars clubkampioenschappen Hutaf Foto:

Clubkampioenschappen Hutaf-jeugd

HUISSEN - Afgelopen zondag vonden in ’t Koelhuis de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de Hutaf-jeugd plaats. Er streden 24 deelnemers, naar sterkte ingedeeld in de categorieën A, B en C.

In de ochtend startte de C-categorie, met leden van de beginners groep en spelers die uitkomen in de vijfde klasse van de competitie. Na de voorrondes bleven Sophie Bongers, Nina Goris en Isabel Korthouwer over voor de finaleronde. Uiteindelijk wist Nina Goris in deze beslissende fase beide tegenstandsters te verschalken en mocht zich daarmee clubkampioen noemen van de C-klasse. Sophie Bongers werd tweede en Isabel Korthouwer derde.

De B-klasse bestond uit een kleine poule met slechts vijf deelnemers. Luca Goris won al zijn wedstrijden en kroonde zich daardoor tot clubkampioen in de B-klasse. Isa van Ekeren wist beslag te leggen op plaats twee en Duco van Leeuwen veroverde de derde podiumplek.

’s Middags was het de beurt aan de jeugd in de A-categorie. Met zestien deelnemers was het een sterke bezetting. Het eerste jeugdteam voerde de boventoon om de podiumplaatsen. Joeri van Ekeren won van Jamie Brans om de derde plaats. Sam ten Westenend was in een zinderende finale met 4-3 te sterk voor Mats Janssen. Hierdoor mocht Sam zich voor de eerste clubkampioen jeugd vanTTV Hutaf noemen. Tenslotte was in de troostronde Jowen Teunissen de sterkste gevolgd door Britt Stellaard en Danny Schuurman.