Afbeelding
Foto:

Klassiek in de Theaterkerk: Eke Simons en Konstantyn Napolov

BEMMEL - Het unieke duo Eke Simons (piano) en Konstantyn Napolov (marimba) gaan de bezoeker trakteren op een aantal prachtige klassieke composities. En voor het eerst in de TOP-geschiedenis wordt er op een heuse vleugel gespeeld!

Het programma dat ze ten gehore brengen, heet Keyboards: een project waarin Eke en Konstantyn piano combineren met een scala aan keyboard- en percussie-instrumenten, zoals de marimba, vibrafoon, Thaise gongs en klokkenspel. Zo ontstaat een uniek geluid met een eigenzinnige combinatie van klankkleuren.

Eke en Konstantyn spelen een stuk uit de Canto Ostinato, een prachtige compositie van de Nederlandse componist Simeon ten Holt, een mooie, rustgevende compositie is uitgegroeid tot een hedendaagse klassieker. Tevens spelen zij stukken van onder andere Bach en Dudell.

Zowel Eke als Konstantyn studeerden cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalden vervolgens vele Nederlandse en internationale prijzen. "Wilt u alvast wat horen en zien van Eke en Konstantyn, bezoek dan de Facebook-pagina van TOP."

Datum optreden is zaterdag 3 februari, aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.