Afbeelding
Foto:

TOP-optreden Jody Moon

BEMMEL - Jodymoon bestaat uit een bijzonder duo van twee singer-songwriters. Zangeres en pianiste Digna Janssen en muzikant Johan Smeets schrijven samen nummers met folk en blues als uitgangspunt. Zowel live als op de plaat zorgen extra strijkers voor een spannende mengeling van folk, pop, klassiek en roots.

In 2008 won Jodymoon de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, ook in Canada, Engeland en Italië zijn ze succesvol. Inmiddels hebben de twee vijf albums uitgebracht en weten ze steeds meer mensen te overtuigen van hun eigen singer-songwriterstijl. Zo wordt de stem van Digna vergeleken met die van Joni Mitchell en wordt ook de combinatie van instrumenten en arrangementen geprezen.

Hun muziek wordt in het VPRO-radioprogramma ‘3 voor 12’ omschreven als ‘om onder je huid te kruipen en daar niet meer weg te gaan’. Ervaar het zelf en laat Jodymoon je kippenvel bezorgen tijdens deze bijzondere TOP TLC Session.

Datum optreden is vrijdag 2 februari, aanvang 21:00 uur. Kaartjes kosten 10 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.