Afbeelding
Foto:

Creaturen 2 in Gendt

GENDT - De werkgroep kunstenaars Gendt is voornemens in november weer een kunstmanifestatie te organiseren onder de naam Creaturen 2, het vervolg op het succesvolle Creaturen 1 van 2016.

"Op deze manifestatie willen we graag een nog breder aanbod van kunst laten zien én het vervaardigen ervan. Daarom zijn we zeer geïnteresseerd in de mensen in Gendt en omgeving die bezig zijn op kunstzinnig gebied: waar zijn zij zoal mee bezig?

We kennen natuurlijk al mensen die schilderen, in welk medium dan ook, boetseren, beelden maken in uiteenlopende vormen, fotograferen, werken met glas in lood, grafiek enzovoort. Ongetwijfeld zijn er ook mensen die op andere manieren kunst beoefenen: bijvoorbeeld met papier, met Japanse bloemsierkunst, met het maken van sieraden of tassen, glasblazen of glaskunst. Er zijn veel vormen van kunstuiting mogelijk en wij zijn hiernaar op zoek in Gendt en omstreken.

Kortom, we zijn heel erg benieuwd naar wat er leeft qua kunst, willen dit graag in kaart brengen en vragen geïnteresseerden zich bij ons te melden met een foto van het werk dat zij maken. Ook horen wij graag van hen of zij willen deelnemen aan de kunstmanifestatie. Door de werkgroep kunstenaars zal in een later stadium een selectie worden gemaakt om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen presenteren. Dat kan naar mailadres: ikoart@kennedy.nu of pete6149@planet.nl." Werkgroep kunstenaars Gendt bestaat uit Henny Campschroer, Masja van Driel, Ingeborg Kennedy, Anton Selman en Rineke Verhoeven.