Afbeelding
Foto:

Pronkzitting De Blauwe Pony '81

BEMMEL - Zaterdag 27 januari houdt carnavalsvereniging De Blauwe Pony '81 weer hun Pronkzitting. Het belooft een geweldige avond te worden met diverse optredens.

Het motto van dit jaar luidt: 'Gedartel ien de Wei'. En er is zeker gedartel tijdens de Pronkzitting. Want uiteraard staan de finalisten van het Oordupkesfestival te dartelen om te strijden voor de felbegeerde Oordupkestrofee. FC De Bon Bonnetjes, Menno J en de Pins en De Feestvarkens laten hun zangkunsten weer horen. Een driekoppige jury zal een moeilijke taak hebben om hier een winnaar uit te kiezen. Wie worden de winnaars?

Vanzelfsprekend zal ook onze bekende Haverkist weer worden beklommen en zal er zeker worden gelachen. Daarnaast staan er ook nog een paar acts op het programma wat zeker zal zorgen voor veel hilariteit in de zaal.

En zal er dit jaar een nieuwe Opperstalmeester zijn gekozen en wie wordt dat dan? Kom het allemaal horen en zien zaterdag 27 januari in café/zaal De Roskam in Bemmel. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het programma begint om 20.11 uur. De muzikale omlijsting van deze avond ligt in handen van Dweilorkest De Dreumels en tot in de late uurtjes zorgt Showcase voor de muziek.