Afbeelding
Foto:

Vestiging van Tandartspraktijk De Koppel

ARNHEM - Per 1 februari 2017 heeft Mary-Ann Manalo eigenaar van tandartspraktijk De Koppel zich gevestigd aan de Eimerssingel-West 41 – 43 te (6832 EW) Arnhem. Mary-Ann is afgestudeerd in Nijmegen en werkt sinds 2016 als zelfstandig tandarts. Zij heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken en heeft ook stages gelopen bij een aantal implantologie-praktijken.

Mary-Ann heeft als aandachtsveld het behandelen van kinderen en angstpatiënten. Uiteraard kunnen ook alle andere patiënten bij haar terecht. Tandartspraktijk De Koppel is in opbouw en er kunnen zich nog patiënten inschrijven. Zij is tijdelijk te bereiken onder telefoon 026 7950010.

In het pand aan de Eimerssingel-West 41-43 is ook een praktijk voor mondhygiëne gevestigd onder de naam "Mondzorg Alma". Alma is mondhygiëniste en werkt nauw samen met Mary-Ann zodat u voor nagenoeg alle behandelingen bij hen terecht kunt. Zij is te bereiken onder tel:efoon 06 85328827.

Bovendien is het Tandtechnisch laboratorium van Pro-da Tandprothetischepraktijk ook in het pand aan de Eimerssingel-West 41-43 gevestigd. U kunt hier ook terecht voor reparaties aan uw gebitsprothese (in veel gevallen kunt u wachten), een nieuwe gebitsprothese en kronen en bruggen. Ook komen zij bij u aan huis. Dit alles tegen normale prijzen. Zij zijn te bereiken onder telefoon 026 7950010.

Omdat er verschillende disciplines (medewerkers met verschillende achtergrond) in het pand aanwezig zijn hebben wij het voordeel dat er ook verschillende talen gesproken worden.

U kunt bij ons terecht met de volgende talen onder andere Nederlands, Engels, Spaans, Filipijns, Turks, Arabisch, Pools, Joegoslavisch, Roemeens en Chinees.
Als u geholpen wilt worden terwijl een van de behandelaren/assistentes uw spreektaal machtig is en bij de behandeling aanwezig moet zijn kan dit alleen op afspraak vanwege het feit dat, zoals u zult begrijpen, niet iedere behandelaar altijd bij ons in het pand aanwezig is.