Afbeelding

Je rijbewijs halen bij een geboren instructeur!

Waarom lessen bij Bjorn van Rijschool Simpelweg?

ARNHEM – Arnhem heeft een nieuwe verkeersschool. De ervaren Bjorn Lodder is gestart met zijn eigen rijschool: Simpelweg. In een Volkswagen Polo (nieuwste uitvoering) geeft hij de leerlingen les. En in de komende maanden maart en april biedt hij aantrekkelijk geprijsde lespakketten, waar bij aanschaf ervan ook nog eens een proefles gratis is!

Eigenlijk kon een eigen rijschool ook niet uitblijven. In dit vak is Bjorn een kanjer en geliefd bij zijn leerlingen. Het is een plezier om bij Bjorn van Simpelweg te lessen. Hij spreekt de taal van zijn leerlingen en weet hen op een efficiënte en prettige wijze te motiveren. Bijzondere aandacht is er voor leerlingen met faalangst.

Bjorn van Rijschool Simpleweg hanteert flexibele lestijden. Het is mogelijk om zowel overdag als 's avonds en ook op de zaterdag te rijden. Theorie kan worden gevolgd via internet volgens de speciale iTheorie. Eventueel aangevuld met een extra boek van de rijschool.

Het werkgebied van Rijschool Simpelweg is Arnhem en Lingewaard en omgeving. Meer informatie staat op de website www.rijschoolsimpleweg.nl. Met ook filmpjes over zowel de gang van zaken tijdens het theorie- en praktijkexamen. "Ik verwelkom je graag bij Rijschool Simpelweg en wens je alvast veel rij-plezier!", aldus Bjorn Lodder.

Rijschool Simpelweg, Ulvenhoutstraat 22, Arnhem; www.rijschoolsimpelweg.nl; 06 43729029.