Dé Smaakcateraar ontvangt taart  (foto: B. Egelmeers)
Dé Smaakcateraar ontvangt taart (foto: B. Egelmeers) B. Egelmeers

Dé Smaakcateraar 200e beroepsbeoefenaar Beroepenfeest Betuwe On Stage

GENDT - Afgelopen week meldde zich de 200e beroepsbeoefenaar voor vmbo Beroepenfeest Betuwe On Stage aan. Om dit te vieren brachten Nikkie en Aulona, derde jaars vmbo-leerlingen van OBC Huissen, een feestelijke taart naar Dé Smaakcateraar in Gendt. Dit bedrijf is één van de tweehonderd deelnemers aan dit beroepskeuze en netwerkprogramma voor vmbo-leerlingen.

Nikkie en Aulona reageerden verrast op het bordje op de parkeerplaats 'Leuk dat u er bent'. Er ontstond een verrassend gesprek tussen de leerlingen en eigenaar Roy Tinneveld en sales en operationsmanager Pascal Sisnaiski. Gastvrijheid zit de beide heren duidelijk in de genen en ze boden de leerlingen een rondleiding aan: “Het draait hier om details. Details waardoor anderen genieten van een mooi feest”, zegt Pascal. Roy vertelt “ Wij begonnen hier zeven jaar geleden, met één keuken”. Dat is nu niet meer voor te stellen. Het bedrijf groeit snel. “Met de feestdagen zie je je collega’s meer dan je familie. Het is daarom belangrijk dat je het goed met elkaar kunt vinden en elkaar helpt.”

De organisatie zoekt nog een kapster, schoonheidsspecialiste, bakker, medisch assistente, klasse-assistent, dierenverzorger en brandweer. Heeft u dit beroep? U maakt onze leerlingen blij wanneer u meedoet. Beroepenfeest 27 febuari. Doe Dag 15 maart. Aanmelden via www.betuweonstage.nl. Vragen: mail@betuweonstage.nl.