De koffie staat klaar!
De koffie staat klaar!

Ontmoetingsochtenden (groot)ouders met kinderen

HAALDEREN - Elkaar ontmoeten in dorpshuis De Tichel in Haalderen. Voelt u zich aan huis gekluisterd met uw (oppas) kind? Wilt u graag even onder de mensen komen en onder het genot van een kopje koffie andere ontmoeten?

"Vanaf donderdag 8 februari starten we hiermee om te kijken of hier animo voor is. Om 10.00 uur staat de koffie klaar! Aan de kinderen is ook gedacht. Uw gastvrouwen voor deze ochtend zijn Marga en Marjo."

Ufo's

naderen Keujesgat

ANGEREN - Zondag 11 februari zal er op het kermisterrein in het Keujesgat een ware ufo neerstrijken. Een delegatie van star-troopers en personages van Star Wars zullen u vergezellen.

In een van de langste en mooiste optochten van de Betuwe zullen de personages aan u voorbij trekken. De star-troopers en personages zijn zondag 11 februari de hele dag in het Keujesgat. Daar waar na de optocht zullen ze nog een eenmalig bezoek brengen in het plaatselijke dorphuis. Na wat gebabbel, drankje en een Star-Wars dansje zullen zij weer terug keren naar hun ufo's en planeet. Zorg dat U erbij bent dit is eenmalig en nog nooit vertoond. Tot 11 februari in het Keujesgat!

Inloopspreekuur Doornenburg

DOORNENBURG - Themagroep Leefomgeving, onderdeel van de werkgroep Doornenburg vergadert elke éérste woensdag van de maand (nu 7 februari) in het Ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3 in Doornenburg. Het inloopspreekuur is van 20.00 tot 20.30 uur.

Men mag zonder afspraak binnen lopen of eventueel vooraf een afspraak maken voor het spreekuur. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kan men bij de themagroep Leefomgeving van de werkgroep Doornenburg terecht over opmerkingen, suggesties of klachten betreffende openbare verlichting, verkeer, leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk. Dit wordt in de aansluitende vergadering besproken en krijgt alle aandacht en wordt indien nodig doorgestuurd naar de Gemeente en of Politie. Als u niet kunt komen op het afgesproken tijdstip kunt u ook een e-mail sturen aan het secretariaat, secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl.

Voor klachten over groenvoorzieningen, verlichting en trottoirtegels et cetera kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Gemeente Lingewaard, Kinkelenburglaan 6 Bemmel telefoon 026 3260111 of www.lingewaard.nl.