Foto: Johan Dijkstra
Foto: Johan Dijkstra

If it be your will

HUISSEN - Komende zondag is de laatste dag van de Maand van de Spiritualiteit. Een maand waarin zingeving en inspiratie centraal staan. Op zoek naar evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn.

Over hoe je omgaat met je medemens, je leefomgeving, de aarde. Waar het gaat om leven met aandacht voor wat er ècht toe doet. Leven met hartstocht. Vanuit een religieuze invalshoek zijn we hier in de kerk naar op zoek. Pakken we een moment van rust. Een pas op de plaats. Even stil zijn. Zingen. Luisteren. Samen.

Maar niet alleen op zondag. Ook op een doordeweekse dag. Bijvoorbeeld op donderdagavond 8 februari, 20.00 uur. Over singer-songwriter Leonard Cohen. Religie en spiritualiteit zijn overal aanwezig in zijn leven en oeuvre. Geboren in een Joods gezin stempelde deze religie zijn leven. En het weerhield hem niet om zich tot boeddhistisch monnink te laten wijden. Of over Jezus te zingen over wie hij als jongetje al verhalen hoorde van zijn christelijke kindermeisje. Een avond om te luisteren, naar muziek, teksten, onszelf. Gratis toegang.

Kerkdienst Protestantse Gemeente Huissen, zondag 11 februari 10.00 uur, voorganger ds. Bram Grandia, Doesburg. Nieuwsgierig? Kom langs. Ook op vrijdagmiddag van 14-16 uur is de kerk open.