Lezing sterren en planeten

BEMMEL - Stichting Lingewaard Natuurlijk houdt op woensdag 14 februari een lezing over sterren en planeten. De lezing wordt gegeven door Henk Knoester, docent bij de Arnhemse afdeling van de Koninklijke Vereniging voor Weer en Sterrenkunde.

De heer Knoester zal samen met de aanwezigen het diepere heelal verkennen. Het ontstaan van het heelal, de expansie en het uiteindelijke lot van ons heelal zullen uitvoerig aan de orde komen. Ook zal hij vertellen over exoplaneten, de kans op buitenaards leven en de toekomst van ons zonnestelsel.

De lezing wordt gehouden in De Veldschuur Sportlaan 1M in Bemmel. De lezing begint om 20.00 uur en eindigt rond 21.30 uur. Entree inclusief een kop koffie of thee 7,50 euro. Houders van een vriendenkaart van Lingewaard Natuurlijk hebben gratis toegang.

FNV belastingaangifte

LINGEWAARD - Evenals vorig jaar zal de FNV Lingewaard nu ook weer de belastingaangifte voor haar leden invullen. Dat zal ook nu weer gebeuren in het clubgebouw van drumfanfare Eska aan de Sportlaan 1c.

Vanaf 7 maart tot en met 12 april kunnen alle leden hun aangiftebiljet geheel gratis laten invullen. Vergeet vooral niet uw aangiftebrief, ledenpas en machtigingscode mee te brengen naar de invulavond. Gezien de grote belangstelling is het wel noodzakelijk eerst even een afspraak te maken.

De FNV-leden die van deze service gebruik willen maken, kunnen tussen 14 en 21 februari op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 18.00 uur en 20.00 uur bellen met 06 33665467. Of aanmelden via internet op www.afspraakmakenfnv.nl.