Januari goed voor schietcompetities

BEMMEL - Het jaar werd goed begonnen door de teams van schietvereniging Op de Korrel in de verschillende schietcompetities, met zelfs alle teams een overwinning in één week tijd.


Op zowel het onderdeel kruisboog als luchtgeweer waren er competitiewedstrijden, waarbij het kruisboogteam thuis schoot tegen St. Hubertus. Doordat elk teamlid boven zijn of haar gemiddelde schoot en de Groesbeekse collega's een mindere dag hadden, kon er met duidelijke overtuiging gewonnen worden.
Bij Luchtgeweer in de TeamCompetitieGelderland (TCG) werden er in de 2e klasse twee wedstrijden geschoten, toevallig uit en thuis tegen dezelfde vereniging. Sv. St. Hubertus dacht de verloren punten in Bemmel weer op te kunnen halen, maar dan moet er eerst gewonnen worden. Het tweede team van OdK wist beide wedstrijden, met een verschillende opstelling, met de hakken over de sloot te winnen: beide malen 3-2 van de maximaal mogelijke vijf winstpunten. Het team in de eerste klasse mocht naar Elspeet, waar een spannende uitwedstrijd geschoten werd. Met verschillen van maar één puntje in de geschoten scores, werd het 2-3 in het voordeel van team 1. En ook de Opgelegd schutters mochten 2x aantreden, beiden een uitwedstrijd. In Megchelen werd er van sv. ULTO gewonnen met 1-4 en de voorbereiding op sv. Strijdlust moest goed zijn; de moeilijkste tegenstander. Maar hier blijkt ook dat elke dag anders is en een wedstrijd pas klaar is bij het laatste schot. De Bemmelse schutters wisten in Huissen met de volle 0-5 te winnen en staan daarmee aan de leiding in de competitie. Meer info en uitslagen op www.svopdekorrel.nl.