Afbeelding
Foto:

Beursdag specifiek voor hengelsport bij Welkoop Huissen

HUISSEN - De hengelsportafdeling in de winkel is al niet meer weg te denken, John en Marcel zijn ruim tien jaar geleden met een paar meter in de winkel begonnen, maar inmiddels is deze uitgegroeid tot een volwaardige hengelsportafdeling op 150m2 vloeroppervlakte.

Met een zeer uitgebreid assortiment voor karper-, roof-, witvisser en recreanten. Er is voldoende kennis in huis om, waar nodig, vissers van het juiste advies en service te voorzien. Op de beursdag zaterdag 24 februari staan verschillende activiteiten op stapel; zo kunnen er tot en met 23 februari overtollige hengelsportartikelen ingebracht worden door particulieren voor de tweedehandsbeurs. Deze zullen dan 24 februari aangeboden worden.

HSV St. Petrus is aanwezig met een stand. Zij geeft onder andere informatie over de viswateren, vergunningen en viswedstrijden. Evezet visvoeders geeft advies en tips over methodvisserij en wedstrijdlokvoeders; HollandBaits voor de karpervissers. Verder zijn er op deze dag veel aanbiedingen en wordt er twintig procent korting verleend op het gehele hengelsport assortiment. "We begroeten u graag op deze dag; de koffie staat voor u klaar", aldus het team Welkoop Huissen.