FNV belastingaangifte

LINGEWAARD - Evenals vorig jaar zal de FNV Lingewaard nu ook weer de belastingaangifte voor haar leden invullen. Dat zal ook nu weer gebeuren in het clubgebouw van drumfanfare Eska aan de Sportlaan 1c.

Vanaf 7 maart tot en met 12 april kunnen alle leden hun aangiftebiljet geheel gratis laten invullen. Vergeet vooral niet uw aangiftebrief, ledenpas en machtigingscode mee te brengen naar de invulavond. Gezien de grote belangstelling is het wel noodzakelijk eerst even een afspraak te maken.

De FNV-leden die van deze service gebruik willen maken, kunnen tussen 14 en 21 februari op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 18.00 uur en 20.00 uur bellen met 06 33665467. Of aanmelden via internet op www.afspraakmakenfnv.nl.

Kaartententoonstelling in Hof van Hessen

HUISSEN - Nog tot eind maart is in museum De Hof van Hessen in Huissen de tentoonstelling 'Kaarten van Gelre en Kleef' te zien. Het gaat om originele kaarten uit de periode 1650 tot 1830. Het merendeel is afkomstig uit een particuliere verzameling.

Huissen lag tot 1816 op de grens van twee gewesten en het is dus vaak op kaarten van een van beide hertogdommen te zien. In detailopnamen kan men zien, hoe de kaartenmakers daar in het verleden mee omgingen. De merendeels handgekleurde kaarten zijn vaak kunstwerken op zichzelf.

De Hof van Hessen (Vierakkerstraat 39 in Huissen) is elke middag behalve op maandag geopend.