MHCBemmel Meisjes B5 pakt kampioenschap

BEMMEL - Op zondag 4 februari speelde Meisjes B5 haar laatste competitiewedstrijden in de zaal. Natuurlijk liep de spanning voor de wedstrijd op.

Als het team in staat was een wedstrijdpunt te pakken in de twee wedstrijden dan zouden ze al zeker zijn van het kampioenschap. De eerste wedstrijd werd gelijk gespeeld dus de buit was wel binnen. En de tweede wedstrijd werd met 3 tegen 2 gewonnen. Van alle tien wedstrijden geen wedstrijd verloren. Erg knappe prestatie van het team. De meiden staan stralend op de foto. Meiden en coaches/begeleiding van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

Meisjes D5 MHCBemmel800 ongeslagen kampioen in de zaal

BEMMEL - Het gezellige en sportieve team Meisjes D5 ging dit weekend weer op pad om te hockeyen in de zaal. Dit keer in Valkenhuizen. De wedstrijd werd gespeeld tegen Ede.

Het doel was winnen uiteraard zodat ze ongeslagen kampioen in de zaal zouden worden. Een beetje zenuwachtig, zowel kinderen als het publiek, begonnen ze aan de wedstrijd. Toen ze op achterstand kwamen gingen ze echt aan de slag en toen werd er gescoord. Maar zeker ook belangrijk om te noemen was de rol van de keeper van Bemmel. Zij heeft een geweldige wedstrijd gekeept. Na een spannende wedstrijd met uiteindelijke winst voor Bemmel werd met bloemen en taart het kampioenschap gevierd.