The Brew (foto: The Brew)
The Brew (foto: The Brew)

The Brew 4 maart in

De Buitenpoort Huissen

HUISSEN - De Britse psychedelische rockband The Brew komt opnieuw naar De Buitenpoort in Huissen. Een van hun laatste optredens van hun 'Shake Of Tree'-tour, hier in Nederland is in De Buitenpoort.

Met duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin en hedendaagse bands als Wolfmother, staan de mannen garant voor stevige melodieuze rock. The Brew: met de charismatische frontman Jason Barwick op gitaar/zang) pakt met gemak hun delen uit de jaren zestig en zeventig en steken de rock in een erg verfrissend nieuw jasje. Op bas de ervaren Tim Smith en op de drums Kurtis Smith, die ook wel de 'Bruce Lee of the Drum Kit' wordt genoemd. Op het podium spat de energie er vanaf! De band is een verplichte kost voor de rockers. Ken je ze nog niet. Laat je dan verbazen door de 120 procent 'on stage'.
Support: Stennes: 'in the honour of Rory Gallagher'. Deze jonge band uit het land van Maas en en Waal speelt het repertoire toegespitst op de jaren '70 van Gallagher, waarmee ze in 2018 op de bühne gaan staan. Hun kick off is in De Buitenpoort.

Deur open: 15.00 uur. Aanvang 15.30 uur. Entree 13 (aan de deur 17 euro). Kaartverkoop online via debuitenpoort.nl, of bij de vvk-adressen CD-shop Kroese- Arnhem, Foto Van Eimeren in Huissen en cafetaria Braulio in Angeren.