Afbeelding
Foto:

Klaar voor de start?!

HUISSEN - Zondag 11 maart Kliederkerk van 13.30 - 16.30 uur in de protestantse kerk in Huissen, Raadhuisplein 35. Samen ontdekken, vieren en eten rondom het thema 'Klaar voor de start?!'.

Een nieuwe start, een nieuw begin. In de Bijbel staan veel verhalen die hiermee te maken hebben. We ontdekken over de verhalen van de zaaier en van de man die zijn huis op het zand bouwde. Was dat wel slim? Maar ook staan we aan het begin van een nieuw seizoen; de lente. De natuur start weer op, bolletjes komen uit de grond, insecten worden wakker en komen uit hun holletjes. Vogels leggen eitjes in een nest en ook wij komen weer vaker buiten. Zin om met ons mee te knutselen, bouwen, racen en spelen? Neem je vader, moeder, opa en/of oma mee en sta samen klaar voor de start! Voor meer informatie: 06 16764999 of mail naar kliederkerkhuissen@gmail.com. Check onze FB-site voor de laatste informatie.

Op maandagmiddag 26 februari bent u welkom op de ontmoetingsmiddag in de kerk. Een plek om anderen te ontmoeten. Om bij te praten en iets te drinken. Maar ook voor een boeiend thema. Dit keer zal Herman Schimmel, cantor-organist van de Protestantse Gemeente met ons aan de slag gaan. Het thema is ‘Het lijden van Jezus in de kunst’ aan de hand van beeld en geluid, kruiswegen en passies. Inloop vanaf 14.30 uur, programma 15.00 - 16.30 uur.

Kerkdienst zondag 25 februari

Reminiscere – gedenk uw barmhartigheden, 2e zondag in de 40-dgn-tijd, 10.00 uur, voorganger Elly Morelissen. Ook op vrijdag bent u welkom, van 14-16 uur, voor een praatje en een kopje koffie of thee.