Afbeelding
Foto:

Korting bij lokale ondernemers met ledenpas supportersvereniging Angeren

ANGEREN – Supporters Vereniging Angeren (kortweg SuVe) is in 1971 opgericht om activiteiten voor de supporters te organiseren en later om voor de SV Angeren extra inkomsten te genereren door middel van sponsoring. De SuVe is dankbaar dat zij veel trouwe leden en sponsoren aan zich mag binden. Een aantal sponsoren bieden nu zelfs korting op hun producten en/of diensten als u lid bent van de SuVe!

Voor 7,50 euro per seizoen kunt u lid worden van de supportersvereniging. Hiermee draagt u, samen met sponsoren, een financieel steentje bij aan SV Angeren. Daar heeft de voetbalvereniging veel voordeel van. Zo kunnen er voetbalclinics en leuke kampen voor de jeugd worden georganiseerd en investeringen in de gebouwen en het materieel worden gedaan. Maar ook voor uzelf biedt het voordelen, want u ontvangt dan namelijk de nieuwe SuVe-ledenpas. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u nu korting bij lokale ondernemers!

Een aantal aangesloten ondernemers geeft aantrekkelijke kortingen aan leden van de supportersvereniging. Van dierenspeciaalzaak en kapper tot slager en bloemenwinkel. Of wat dacht u van korting op uw fietsreparatie of korting in de elektrozaak of woonwinkel? Zo haalt u meer uit uw SuVe-lidmaatschap en kunnen de aangesloten sponsoren zichzelf op een nog extra vlak profileren met mogelijk weer nieuwe klanten als gevolg.

De supportersvereniging is erg blij met deze toegevoegde waarde aan de ledenpas. Het wordt zo namelijk niet alleen erg aantrekkelijk om voor 7,50 euro lid te worden, maar de betrokken sponsoren kunnen zo ook meer klanten verwachten. Alleen maar winnaars dus! Ledenpas aanvragen? Dit gaat heel eenvoudig door het formulier in te vullen op www.svangeren.nl (Klik op suve / lidmaatschap / aanmelden).