(foto: Rank)
(foto: Rank) Foto:

Musical Supernova in theaterzaal van dorpshuis Angeren

ANGEREN - Op zondagmiddag 25 februari wordt de prachtige musical Supernova door muziektheatergroep Rank opgevoerd in de theaterzaal van Dorpshuis Angeren. Aanvang 16.00 uur, Tickets voor alle leeftijden kosten vijf euro.

Ook dit jaar heeft Rank een gloednieuwe voorstelling gemaakt, die in premiere is gegaan tijdens het Sprookjesfestival in Arnhem. Supernova was die hele week twee keer per dag uitverkocht en kinderen en hun ouders en oma en opa waren super enthousiast. Er waren zelfs families die twee keer kwamen kijken!

Supernova is een voorstelling voor alle superhelden van de basisschool en natuurlijk ook voor super(groot)ouders! Moet je kunnen vliegen om een held te zijn? Of moet je onzichtbaar kunnen zijn? Nova, een meisje waarvan de ouders zeggen dat ze vaak de wereld redt, gaat op zoek naar antwoorden. Reis met haar mee en ontdek welke krachten je nodig hebt om een echte superheld te zijn!

Heb je een kind, ben je een kind, voel je je een kind of voel je je gewoon je eigen leeftijd, kom kijken! Deze voorstelling is voor alle leeftijden. Leuk detail is dat twee van de vier spelers van geboorte Angerenaar zijn: Anke Lensen en Tom Schraven. De laatste is overigens ook verantwoordelijk voor alle muziek die te horen is.