Afbeelding
Foto:

Opvoeden is net puzzelen

BEMMEL/ANGEREN - Pluk de dag Gezinscoaching uit Bemmel en Praktijk Kindercoach Jenny uit Angeren werken samen, om elkaars begeleiding binnen een gezin te versterken. Het betreft het coachen van gezin en kind om alleen of juist samen, de opvoedingssituatie stukje voor stukje te verbeteren.

Kindercoach Jenny

Kindercoach Jenny werkt samen met kinderen/jongeren van 6 tot 16 jaar. Samen met het kind wordt de hulpvraag vastgesteld en gekeken hoe het kind zelf de eigen oplossingen vindt om een lastige situatie aan te pakken. Het kind staat centraal en leert zichzelf beter kennen, zodat het positief in beweging komt.

Pluk de dag Gezinscoaching
Nicole de Geest, Pluk de dag Gezinscoaching, werkt vanuit een thuissituatie bij een gezin. Zij leert een gezin om te gaan met ingrijpende gebeurtenissen, maar ook om met de uitdagingen van het dagelijks leven zoals: ziekten, overlijden, relatieproblemen of gedragsproblemen.

Opvoeden is net puzzelen
Nicole de Geest: "We kijken en werken vanuit de mogelijkheden en met wat wél goed gaat, zodat de oplossingen vanuit het kind of gezin zelf komt. Opvoeden is net puzzelen, om samen de juiste stukjes te vinden is soms een steuntje in de rug nodig. Ondersteuning op maat." Jenny van Aalten: "Alleen werkt het vaak goed en samen kun je verder komen, net als in een gezin. Dat is het voordeel van samenwerken."


Wil je meer weten wat wij voor jouw kind of gezin kunnen betekenen, neem gerust contact met ons. De afspraken kunnen in de praktijk in Angeren of gewoon bij jullie thuis.

Nicole: www.plukdedag.coach, 06 23345626; Jenny: www.kindercoachjenny.nl, 06 57330774