Afbeelding
Foto:

Vijfjarig jubileum Maud Eijssen bij knutselkraam Zilverkamp

'Ik zie kinderen groot worden'

HUISSEN - Toen ze twaalf jaar oud was, stond ondernemende Maud Eijssen (17 jaar) al in de knutselkraam van De Zilverkamp. Alle zaterdagen, vijftig weken lang, organiseert zij activiteiten voor kinderen.

Terwijl de ouders boodschappen halen, zijn de kinderen creatief bezig. Iedereen is welkom! Elke keer is er een andere activiteit. Van grimeren tot koeken versieren, van paaseieren beschilderen tot armbandjes maken. Vaak gekoppeld aan een thema zoals carnaval of circus maar ook aan de seizoenen.

Maud: “Het is geweldig om dit elke keer weer te organiseren. Voor al die verschillende kinderen, qua leeftijd en karakter. Je ziet ze van kleins af aan. Ze zijn altijd eerlijk en puur. En ze vertellen je van alles!”. En dat Maud geliefd is, blijkt. Regelmatig krijgt zij chocolade, kaartjes of knutselwerkjes toegestopt.

En het blijft niet alleen bij de knutselkraam. Maud heeft ambitie. Zo regelde zij tot twee keer toe de kerstmarkt op De Zilverkamp. En volgend schooljaar begint zij met een opleiding voor evenementorganisatie. De knutselkraam staat elke zaterdag van 10.00 – 13.00 uur in winkelcentrum De Zilverkamp. Het is een initiatief vanuit de winkeliersvereniging.