Speelgoed- en kledingbeurs

GENDT - Het zonnetje laat zich weer telkens meer zien, de temperaturen gaan omhoog. Tijd om de winterkleding uit de kast te halen en de kast weer te vullen met lente-/zomerspullen. Speelotheek ’t Gentje houdt zaterdag 17 maart weer haar speelgoed- en kinderkledingbeurs.

Deze beurs is in zaal Providentia aan de Dorpstraat 5 in Gendt. Wat wordt er allemaal aangeboden, eigenlijk te veel om op te noemen. Zomerkleding van maat 74 tot en met xs, sportkleding, babyartikelen, speelgoed: van lego tot poppen, fietsen, skeelers, buitenspeelgoed, puzzels, boeken, kortom er zit vast iets voor u tussen. De zaal is open van 10.00 tot 12.00 uur. Maar men kan al naar binnen in de foyer vanaf 9.00 uur. Dan staat de koffie tegen een kleine vergoeding klaar.

Dit jaar zijn er drie goede doelen: Speelstoet in Arnhem, de speelgoedwinkel zonder kassa; Schoenendoosactie, de welbekende schoenendoos actie wordt aangevuld met kleding van maat 104- kleding voor 12-jarigen; Kansarmen in Roemenië. "Voor degene die een lijst hebben weten te bemachtigen: al uw ingeleverde spullen die u niet meer terug wilt, komen goed terecht."