Van Dam Tweewielers Gendt met Max en Jeffrey én bedrijfshond Jos!
Van Dam Tweewielers Gendt met Max en Jeffrey én bedrijfshond Jos! Foto:

Jongste ondernemer voelt zich thuis in Gendt

Bij Van Dam Tweewielers

kies je samen je fiets uit!

GENDT – Van Dam Tweewielers heeft al ruim vijf jaar een vertrouwde naam in Gendt. De fietsenwinkel, die Max van Dam als jongste ondernemer van Gendt op de kaart heeft gezet! Samen met medewerker Jeffrey is hij het gezicht van deze zaak. En het gaat goed met de winkel en werkplaats aan de Julianastraat in hartje centrum. Klanten komen er graag en Max en medewerker Jeffrey hebben er plezier in om klaar te staan voor fietsend Gendt!

Het is een feestje een fiets te kopen bij Van Dam Tweewielers Gendt. Je wordt er hartelijk ontvangen. Zelfs bedrijfshond Jos begroet je blij. En uiteraard begint het gesprek aan de tafel onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Je voelt dat je er als klant, écht klant bent.

Je koopt er de juiste fiets, waarvan je nog jaren plezier hebt. Samen kies je de juiste fiets uit. Er wordt verder gekeken dan alleen de aankoop; van onderhoud en service ben je verzekerd! Ook een rijwiel elders gekocht, wordt hier met zorg gerepareerd!

Van Dam Tweewielers biedt een ruim, overzichtelijk compleet aanbod. Van kinder- tot bakfiets en mountainbike, van loopfiets tot aan rollator en scootmobiel. Met uiteraard ruime aandacht voor de elektrische fiets. Van alle merken met als toppers RIH (het in Nederland met handvervaardigde rijwiel) en Victoria, waarvan Van Dam Tweewieler Nederlands trots de grootste dealer is. Trots omdat Victoria van degelijke hoge (Duitse) kwaliteit is en het merk –evenals Van Dam- een perfecte aftersales levert.

Naast de vestiging in Gendt, heeft vader René al jaren in Elst (Valburgseweg 11) een tweewielerzaak. Aan de Edisonweg 17 in Elst is de Fiets Outlet Elst.

Van Dam Tweewielers, Julianastraat 31 (telefoon 0481 371194); www.vandamtweewielers.nl.