(Foto: Wijkvereniging de Zilverkamp)
(Foto: Wijkvereniging de Zilverkamp) Foto:

Paaseitjes zoeken

bij wijkvereniging De Zilverkamp

HUISSEN – Op zaterdag 31 maart gaan we om 09.30 uur bij Wijkvereniging De Zilverkamp paaseitjes zoeken. We gaan in verschillende leeftijdsgroepen zoeken, op verschillende veldjes. Zo hebben we een veldje voor de allerkleinsten van 0 - 3 jaar, een veldje voor de kleuters van 4 - 6 jaar én voor de superspeurders van 7 jaar en ouder is er een nog uitdagender zoekveld. Dus ongeacht je leeftijd kan iedereen zoeken en vinden!

We beginnen traditioneel gezamenlijk met het paashaas-lied. Daarna spitsen we op in groepen en gaan richting de zoekveldjes. Wat de kinderen vinden, mogen ze houden. Vergeet niet om een zakje, mandje of emmertje mee te nemen om de eitjes in te verzamelen want je kunt maar een paar eitjes in je handen houden.

Na het zoeken op de veldjes staat er binnen in De Kuul voor de kinderen een beker limonade klaar en voor de ouders/begeleiders is er een kopje koffie of thee. Onder leiding van Anne-Mieke wordt er ook dit jaar weer geknutseld ter afsluiting. De kinderen kunnen iets leuks maken in de sfeer van pasen om mee naar huis te nemen.