De mini's temidden van Setash Dames 1 (Wil Molenkamp)
De mini's temidden van Setash Dames 1 (Wil Molenkamp)

Mini van de maand bij volleybal Setash

HUISSEN - In maart zijn er bij de volleybalvereniging Setash weer twee mini’s van de maand benoemd. De twee mini’s van de maand maart zijn vriendinnen Lina Leenders (9 jaar) en Kathleen Fritzsche (9 jaar). Op zaterdag 10 maart hebben zij de coach van de dames 1 mogen assisteren.

Zaterdag 10 maart was het dan zover, de wedstrijd van dames 1 tegen Vocasa dames 4. Lina en Kathleen kwamen aan in de sporthal, ze mochten bij de voorbespreking zijn en hebben de shirtjes voor de dames klaargelegd. De meiden hebben meegedaan aan de warming-up en als aftrap van de wedstrijd mochten zij de eerste opslagen doen. Lina en Kathleen hebben nog een speciaal mini van de maand shirt gekregen met de handtekeningen van de dames 1 erop. Als verrassing kregen ze ook nog een diploma en zijn ze helemaal verwend door de dames.

De twee meiden die verkozen zijn voor mini van de maand komen uit CMV (Cool Moves Volley). CMV is een erg leuke manier van volleybal voor kinderen. Ze krijgen trainingen maar kunnen ook competities spelen. Door verschillende niveaus ingedeeld na leeftijd leren ze stukje bij beetje volleybal, hierbij worden ze geholpen door de gemotiveerde jeugdtrainers.

Lijkt jou het leuk om bij de CMV van Setash te komen volleyballen? Er is nog gelegenheid voor enkele kinderen vanaf 7 jaar. Weet jij nog niet of volleybal nou echt jouw ding is? Geen probleem, er kan vier keer gratis meegetraind worden. Wil je meer lezen over de CMV of over het aanmelden. Ga naar www.setash.nl.