Een van de nieuw geplaatste bankjes
(foto: Werkgroep Doornenburg)
Een van de nieuw geplaatste bankjes (foto: Werkgroep Doornenburg)

Werkgroep Doornenburg

timmert goed aan de weg

DOORNENBURG - De themagroepen van Werkgroep Doornenburg timmeren goed aan de weg. Zo kwam via Stichting Ouderen Doornenburg de vraag binnen om meer rustbankjes in en om Doornenburg te plaatsen. Themagroep Recreatie en Toerisme heeft dit opgepakt en inmiddels zijn er vier nieuwe bankjes geplaatst, maar er worden er in de toekomst méér geplaatst.

Themagroep Zorg heeft een succesvolle informatieavond genaamd 'Dementievriendelijke Doornenburg' gehouden en ook hier komt een vervolg op.

Themagroep Leefbaar is in gesprek met diverse partijen over het onderhoud van voetpaden (onder andere Rijnstraat) en fietspaden. Ook hier zijn er positieve ontwikkelingen. Hierover later meer.

Themagroep Wonen is onder andere druk bezig geweest met het project 'Workshop; Doornenburg door de ogen van haar inwoners'. In dit project wordt onderzocht hoe de leefomgeving van dorpen moet worden ingericht om de leefbaarheid te optimaliseren.

Heeft u nog goede ideeën of suggesties voor Doornenburg of zit u met een vraag met betrekking tot de openbare ruimte in Doornenburg, dan kunt u dit altijd kenbaar maken door een mail te sturen naar secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl of gebruik te maken van het maandelijkse inloopspreekuur. Het eerstvolgende spreekuur is op 4 april om 20.00 uur in het ontmoetingscentrum in Doornenburg. "Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de werkgroep volg ons dan op facebook, twitter en www.werkgroepdoornenburg.nl."